Vlees uit de regio

Eerlijk vlees van Nederlandse bodem

Rundvlees

Botermals rundvlees is één van de pijlers van de Keurslagers. Eigenlijk wel logisch als je bedenkt hoe lekker rundvlees is. En dan hebben we het zeker niet alleen over de kogelbiefstuk en het rundergehakt, maar ook over al dat heerlijke stoofvlees dat het rund ons biedt.

Varkensvlees

Varkensvlees is sappig en neutraal van smaak waardoor het zich goed laat combineren met diverse kruiden en groenten. Het bevat waardevolle voedingsstoffen voor het menselijk lichaam én het is makkelijk te bereiden. Je kunt elke dag iets anders op tafel zetten. Geen inspiratie? We helpen je graag.

Kalfsvlees

Wij hebben gekozen voor Weivlees. De kalveren lopen in de zomer buiten en in de winter staan ze in ruime hokken op stro. Door de natuurlijke en diervriendelijke opfok is het kalfsvlees heerlijk van smaak en botermals.

Lamsvlees

Lamsvlees is mager en heeft een mooie eigen smaak. Lamsvlees is perfect te combineren met vele verse ingrediënten. Veelgebruikte kruiden zijn tijm, marjolein en oregano. Je kunt het grillen, braden of stoven. Ook eenvoudig klaargemaakt, is lamsvlees heerlijk van smaak, dus zowel de professionele als de amateurkok kan het met plezier bereiden. Wij hebben Texels lamsvlees.

Vleeswaren

In onze winkel vindt u elke dag een ‘keur’ aan verse vleeswaren. Van heerlijke verse slagerssnijworst tot onze populaire eigen grillworst. Wij maken veel producten helemaal zelf en daarnaast hebben we ook nog de best buitenlandse specialiteiten in huis. Dit alles levert meer dan genoeg inspiratie voor bijvoorbeeld een heerlijk belegd broodje!