Pieter en Lianne Verhoeven
In 1999 hebben wij onze zaak in de Helftheuvelpassage opgestart. Alvorens eerder 14 jaar een keurslagerij in Tilburg te hebben gehad. De basis van ons bedrijf is het oude slagersambacht. Dit ambacht wordt sterk bewaakt door 2 slagers die vroeger zelf een slagerij gerund hebben en alle oude recepten nog kennen.
Worstmakerij
In onze worstmakerij maken wij dan ook veel producten zelf. Verder besteden wij veel aandacht aan het selecteren van ons rund-, kalf- en varkensvlees.
Ons rundvlees ga ik iedere week zelf uitzoeken, ons varkensvlees is van milieukeur kwaliteit en ons kalfsvlees komt van boerderij van Rooij uit Cromvoirt.


Met goud bekroond
Jaarlijks worden er nieuwe specials van uw Keurslager onderscheiden met het predicaat ‘Met Goud Bekroond’. Deze producten moeten voldoen aan strenge eisen voor hygiëne en smaak en worden getest door een groep van onafhankelijke keurmeesters. Hieronder vindt u de producten van uw eigen keurslager die deze eervolle vermelding hebben verkregen.
- Filet Americain
- Achterham
- Beenham
- Gebraden Gehakt
- Gebraden Fricandeau
- Gebraden Rosbief
- Rookvlees